Dec 31, 2013

2013 Special Entry

Assalamualaikum sume kawan2..

Apa khabar? wat mende lening blake? (jawab kat komen k.. :P)
Ya Allah, lamanya dok buat entry kat blog ni.. 
dok perasan plok selama 2013 ni xdok entry langsung..
 nasib baik someone tu tegur.. (oppss!! haha)..  
ok! sempena penutupan tirai 2013 ni, mlm ni aku nok wat entry pertama dan terakhir utk tahun ni lahh.. berehh guuu.. enjoy k !

actually, igt nok menulis semalam, tp rase bosan doh ngn wajah blog hok lame tu..
so semalam aku habiskan masa format semule blog.. haha.. 
(penah ke dgr org format blog? keh3x..)
dlu blog aku warna hijau2, kali ni putih plak.. gilir2 g2 la..
 kekgi ade mase nok cat warne hijau smule.. wee...
sbb tu kalo korang tgk post2 lame2 tu, kadang2 xleh nok bace, 
sbb dlu tulisan warna putih... xpe la.. xyoh bace benda lepas.. hehe.. 
kalu nok bace jgk, highlight pastu bleh lah bace :)..

2013.. 2013.. 2013.. oh 2013..
macam2 berlaku kat aku pada tahun ni.. 
kenangan yg manis leting, pahit nepang, tawar hebe, masin rebing.. sume ade..
tp xpe, pngalaman tu la yg ajar kite erti kehidupan,.. ke guane? 
nanti kalo rajin buleh lah update lain pulok, recall kenangan2.. 
kawan2, mu tunggu aku update k.. hehe.. (kalo rajin lah.. :P) 

Emmm..
rasanya stakat ni dlu la.. 
Malam indah, kirimkan ciprat keemasan, 
kirimkan pertanda keagungan, kekuasaan, serta kemegahan. 
Meski itu hanya sementara,
 hingga malam ditepis sirna, pertanda esok akan tiba. 

Sebentar lagi kita akan mendapat sebuah buku yang masih kosong,
mulai sekarang kita akan menulis didalamnya..
Buku itu bernama PERSAHABATAN dan Bab Pertama berjudul “Selamat Tahun Baru”.
Kawan2, tahun telah berganti maafkan jika aku ada salah ditahun lama mari kita perbaiki di tahun yang baru.

Selamat Tahun baru 2014
Semoga Tahun Depan lebih bermakna daripada Tahun ni.. Aminnn....

Wassalam...

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete