Sep 3, 2011

Aku bukan penulis..TP......

Salam to ollzz readerzz...~~

entry kali ni..aku nak share sumtin ngn korang..bout myself..
bkn nak cter byk la..nk cite sket je...
eh2 jap..korang nak ke dgr law aku cite ni...??
eh dengar plak...silap2..
[correction]...korang nak ke baca law aku cite ni??hihi...(kalo nak angguk la)haha..
tgk tu..law nak, agguk la dlu..hik3x...
eh fendyshams ni..nak cite ke x ni?..
msti korang ckp cmtu kan lam ati..
bia la..ade aku kesah..haha..(grau je)
ha..bout myself..antaranya..aku suke gurau2..hihi..
tak gurau xmesra kan..tol x?..

okeh2...back to our topix..

"Aku Bukan Penulis"
jujur..sejak dari dlu lg..aku mmg xske mnulis..
tadika..sek rendah...sek menengah...aku mmg xpnh mnulis kalo bkn sbb keje skol n exam..
jgn harap la aku nak mnulis..
(surat cinta ade la skit2)haha...zaman tah pape kan...
seb bek bdak tu rply gak even tulisan burok pom..haha...dah2..xnak ckp sal ni..haha...law nak..
kne request la..haha...:p

amboi2...jgn semangat sgt baca...hehe..

smbung2...

"Aku Bukan Penulis"
aku byk sgt cte yg bole nak share ngn korang..tp ..
aku lbih suke bercerita..bukan mnulis..
xbez la nak mnulis ni..bkn nak jadi sasterawan pom..hik3x...
eh..sasterawan ke..btol kan..bab2 tulis ni sasterawan jgk kan?..(kalo silap gtaw)haha

"Aku Bukan Penulis"
bg aku la kan...mnulis ni lecer je..mnulis xselaju bercakap..
t idea lari..haha..seb bek smpat kejar...
kalo nak start mnulis tu,,bukan men payah,,,
tp ble dah mnulis tu..baru ade idea tmbahan..
xmacam berckp..intro spontan..tayah berpikir kan..hehe..(eh..kne gak la pk skit2)hehe

"Aku Bukan Penulis"..
TAPI..
skrang..aku kne blajar mnulis..aku kne blajar berjinak2 ngn mnulis...aku kne blajar cmne nak mnulis ngn baik..
SBB...
my vision...perlukan pnulisan..berjeler2 lak tu..haha..

eh dah mgrib la..[7.15 ptg]
stop dlu la..sje je menceloteh jap ptg2 ni...xercise jari...peluh jgk..haha..

lastly...
"Aku Bukan Penulis" TAPI "fendyshams nak menulis, ..for my future" ~~*_*




3 comments:

  1. yea...tudiaa...cmngat fndy nk mnulis..hikhik..^_~

    ReplyDelete
  2. huhu...sme la....tak pndi ckp kena tuliis....

    ReplyDelete